twitter
bülten

Dük 50. yılında tarzına en uygun kravat tasarımını yapmanı istiyor!

Şimdi sıra genç tasarımcılarda!

Dük 50. yılında tarzına en uygun kravat tasarımını yapmanı istiyor!

1. Yarışmaya katılan tasarımcılar birden fazla tasarımla ödül kazanma hakkına sahip değildir.

2. Bir katılımcı birden fazla tasarımla ilk beşe girerse, yalnızca en üst sıradaki tasarımı ile ödül kazanabilir.

3. Yarışmaya katılan tasarımcılar, tasarımlarının özgün olduğunu kabul etmiş sayılırlar.

4. Tasarımların özgün olmaması durumunda tüm yasal sorumluluk, tasarımı gönderen tasarımcıya aittir. Tasarımı özgün olmayan katılımcılar ödül kazanma hakkına sahip değildir.

5. Katılımcılar verdikleri bilgilerin doğruluğunu beyan eder.

6. Yanlış kişisel bilgilerle yarışmaya katılan tasarımcılar ödül kazanma hakkına sahip değildir.

7. Hediye kazanan kullanıcılar, hediye teslim alındı formu ile birlikte nüfus cüzdanlarını ibraz edeceklerini kabul etmiş sayılırlar.

8. Aynı T.C Kimlik Numarası ile katılan tasarımcılar arasında yalnızca ilk önce katılan tasarımcı ödül kazanma hakkına sahiptir.

9. Katılımcılar yalnızca “başvuru” sayfasında yer verilen şablonlardan birini, boyutunu değiştirmeden kullanarak yarışmaya katılabilirler. Farklı formatta veya boyutta tasarım gönderen katılımcılar ödül kazanma hakkına sahip değildir.

10. Toplumun ahlak ve değerlerine aykırı, siyasi mesaj veya örgüt propagandası içeren, telif haklarıyla korunan görseller ve yasa dışı herhangi bir konuyu işleyen tasarımlar dikkate alınmayacaktır. Benzer içerikli tasarımların tüm yasal sorumluluğu, tasarımı gönderen kullanıcıya aittir.

- Kazanabileceğiniz Hediyeler -

MacBook Pro

Çift çekirdekli 2.3GHz Intel Core i5 işlemci, Turbo Boost ile 2 kat hız, Intel HD Graphics 3000, FaceTime HD Kamera ile 720p HD görüntüleme, yüksek hızlı Thurderbolt veri sistemi, Multi-Touch Trackpad, tek şarjla 7 saatlik pil ömrü.

iPad 2

Çift çekirdekli 1GHz A5 işlemci, 16GB sabit disk, 9.7 inç ekran, FaceTime HD Kamera ile 720p HD görüntüleme, 9 kata varan daha güçlü grafik performansı, 10 saate varan pil ömrü, üç eksenli jiroskop ile hareket algılama, daha ince ve daha hafif tasarım.

iPod Classic

40.000 şarkı, 200 saatlik video ve 25.000 fotoğraf saklayabilen 160 GB depolama alanı. Sizin için playlist oluşturan Genius özelliği, 2.5 inç vivid ekran, özel iPod Classic oyunları, 36 saate kadar pil ömrü.

iPod Nano

Daha küçük ve daha şık yeni klipsli tasarım, 8 GB bellek, 1,5 inç Multi-Touch ekran, FM radyo, fitness programı, sizin için playlist oluşturan Genius özelliği, 24 saate kadar pil ömrü, dahili şarj edilebilir lityum-ion pil.

iPod Shuffle

Klipsli küçük tasarım, 5 farklı renkte parlak alüminyum gövde, 2GB bellek, tıklanabilir kontrol paneli, yeni VoiceOver sistemi, sizin için playlist oluşturan Genius özelliği, 15 saate varan pil ömrü, dahili şarj edilebilir lityum-ion pil.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yapılan tasarımları görmek için tıklayın

1 comment on this postSubmit yours
  1. acaba tasarım yaparken hangi programı kullanmak gerekiyor

www.grafikhaber.net © 2012 All Rights Reserved

Grafikhaber.net lisanslı wordpress teması kullanmaktadır

Güncel Haber Haberimport.com